Gheţarul Skaftafellsjökull se află în Parcul Naţional Skaftafell DIN Sudul Islandei, deschis în 1967. În 40 de Ani, suprafaţa parcului s-a dublat ajungând astăzi la 4,807 km2. Peisajele sunt asemănătoare cu CEEA CE se poate vedea în Munţii Alpi. Superbe imagini! Primavara surprinsa dans Magia Florilor si a culorilor. Pingback: Galerie fotografii» primavara en Roumanie (Galerie foto) ~ roumain printemps… Cascada Perlelor se află în Jiuzhaigou, China la o altitudine de 2,433 de metri. Cascada are o lăţime de 162, 5 metri, iar APA are o cădere 40 de metri. Schimbările vin odată cu Primăvara. Înflorește Natura și sufletcher UL fiecăruia dintre Noi.

Haideți să lăsăm la o parte grjile și să observăm Cât de Frumos s-a îmbrăcat Moldova Într-un amalgame de Culori Care Cine oferă Energie și Bună dispoziție. Peşterile de marmură DIN Chile, prévenant cele mai Frumoase din lume. Ben Bulben DIN Irlanda face parte din Munţii Dartry. Este o structură protejată de lege, foarte apreciată de alpinişti. génial!!!!!! Je veux faire la même chose que vous… mais votre blog est muuuuuch plus belle! J`aime vos photos comme je les ai vus sur Facebook. Vous pouvez vérifier le salon de Bucarest aussi si vous le souhaitez. Nous avons le même but….

ramener la foule à ce magnifique pays!!! Check it out si vous aimez: http://bucharestlounge.wordpress.com/mi-As Dorii sa ma aflu ACELE fotografii. simt ca ma regasesc in ELE!!! Alice, dĂ-ne frumuseţea mai cu porţia, rişti să faci victime!!! În China antică, lampioanele zburătoare erau folosite în strategia de război. ELE au fost inventate de un strateg Militar, Zhuge Liang. Mai târziu, bărbatul a primit şi numele Kongming Coyotte buttes sunt o secţiune DIN Canionul paria DIN Sudul statului Utah şi nordul şi Centrul Arizonei. Locul este împărţit în Două zone: Coyotte buttes de Nord şi Coyotte buttes de Sud. Cine doreşte să viziteze ciudatele formaţiuni, trebuie să obţin un permis spécial pentru alpinisme în Zona respectivă. Foarte Frumoase!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Consultez mon blog et vous pouvez voir comment tout cela est venu pour moi 😉 êtes-vous à Bucarest? Continuez le grand travail. Vos photos sont superbes. Muntele Roraima (2,810 m) este cel mai Înalt DIN lanţul muntos Pakaraima DIN America de Sud. Muntele marchează graniţa a trei Ţări: Venezuela, Brazilia şi Guyana.

Roraima a fost descoperit în anul 1596 de către exploratorul Britanique Sir Walter Raleigh.